Kelly Oram-Csókelvonó Kockáknak /Értékelés/

Kelly Oram Csókelvonó kockáknak című könyve egy olyan regény, amit minden nyáron előveszek. A LOL-könyvek nekem mindig a nyarat jelképezik. Könnyed, romantikus, cuki történetek átlagos emberekről.

Tartalom:Libby Garrett Owen-függő. A szuperokos lány szentül hiszi, hogy megütötte a főnyereményt a szívdöglesztő kosarassal, miközben a srác még csak mutatkozni sem hajlandó vele, nemhogy felvállalni közel egy éve tartó kapcsolatukat. Avery és a kockakommandó nem bírja tovább nézni, hogy imádni valóan őrült barátjuk lassan teljesen kifordul önmagából, ezért ráveszik, hogy csináljon végig egy tizenkét lépéses „Owen-elvonó”-t. A sikeres leszokáshoz Libbynek szüksége van egy pártatlan mentor segítségére is − itt lép a képbe Adam. A kőkemény, szexi srác elvileg tökéletes a feladatra, ha valaki elbír Libbyvel, az ő. Ja, hogy titokban évek óta szerelmes a lányba? Á, miért is bonyolítaná ez a dolgokat?!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A LOL-könyvek közül ez az egyik személyes kedvencem. Szeretem, ha a főszereplők nem a szokásos "kasztrendszerben" helyezkednek el, vagyis nem a menő-lúzer szerelmi szálak vannak megírva a történetben.

A könyv főszereplője Libby, aki egy rossz kapcsolatból próbál kivergődni több-kevesebb sikerrel. Libby egy nagyon vicces, okos, szerethető karakter, akinek sok furcsasága van. Szerintem ő az a lány főszereplő, akivel nagyon sok lány együtt tud érezni és mindenki egy kicsit magára ismer.

Adam, aki a történet másik kulcsfontosságú szereplője egy átlagos 19 éves srác, cuki mosollyal és tetkókkal. Én nagyon szeretem Adam-ben, hogy annyira törődik mindenkivel és észre sem veszi milyen csodálatos. (Jó, egy kicsit elfogult vagyok vele, mert nagyon szeretem.)

Adam és Libby lehet, hogy nem értették meg egymást mindig, sokat veszekedtek a történet alatt, mégis nagyon összeillenek és mindennel megküzdenek, bármilyen akadályról is legyen szó.

Kelly Oram, az írónő mindig levesz a lábamról a történeteivel. Mindenképpen olvassatok utána az írónő többi könyvének is, ha még nem hallottatok róla.

A tartalom mindenképpen 5/5. Tipikus nyári olvasmány, a strandon miközben napozunk pont tökéletes és nem kell attól tartanunk, hogy elkezdünk bőgni egy emberekkel teli helyen.
A borító nálam 3/5. Valamiért soha nem szerettem, ha emberek vannak a borítókon és sajnos a LOL-könyvek borítója mind ilyen. Viszont a lila színvilág nagyon tetszik.


Köszönöm, hogy elolvastad.

xoxo

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyári TBR- 5 könyv, amit el szeretnék olvasni a nyáron

Őszintén #3: Online oktatás

Karácsonyi Kedvencek- Top5 kedvenc könyvsorozatom